phone 0476 298587

Missie en visie

De Beroepsvereniging voor Bewegingsdeskundigen verenigt en vertegenwoordigt de Vlaamse personal trainers die voldoen aan de minimum vereisten van opleiding en de nodige beroepsbekwaamheid in zich hebben om een kwaliteitsvolle, medisch verantwoorde, begeleiding te garanderen.

language

Verenigen

BVBD verenigt Vlaamse personal trainers in een gestaafde beroepsvereniging waarin de belangen van elk individu worden verdedigt.

forum

Vertegenwoordigen

De belangen van de individuele personal trainer worden verdedigt en het professionele werkveld krijgt een stem.

verified_user

Kwaliteitsbewaking

De achtergrond, opleiding en ervaring van onze leden is van belang om tot een kwaliteitsvolle, medisch verantwoorde dienstverlening te komen.

school

Permanente vorming

BVBD stuurt aan tot permanente vorming. Als coach ben je immers een lifetime student.

explore

Faciliteren

Als trainer ben je ook een ondernemer. BVBD biedt de nodige relevante informatie en gunstige voordelen om je activiteiten te ontplooien.

extension

Omkadering beroepsveld

BVBD bouwt bruggen met de Vlaamse Hoge Scholen, Universiteiten, relevante opleidingsinstituten en partners ter optimalisatie van de werking.

share

Lokaal netwerken

BVBD stelt alles in werking om contact tussen leden lokaal te faciliteren. Door middel van lokale netwerken kunnen er initiatieven genomen worden.

check_circle

Toelatingsvoorwaarden

Om lid te worden heb je minimum een bachelor en/of master in de L.O of Kinesitherapie of student, of ben je ingeschaald op niveau EREPS 6.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x